Преди 25 години Елизабет Хърли беше приятелка на  и го

...
Преди 25 години Елизабет Хърли беше приятелка на  и го
Коментари Харесай

Елизабет Хърли пресъздаде отново култовата си рокля

Преди 25 години Елизабет Хърли беше другарка на  и го придружаваше на премиерата на един нискобюджетен филм. На афтърпартито след прожекцията на „ Четири сватби и едно заравяне “ тя се появи в рокля, която след това се трансформира в неразделна част от нейния облик. „ Роклята с безвредните игли “ на Versace направи от тази малко позната актриса световноизвестна звезда. Огромното деколте и дълбока до хълбока цепка като че ли се крепяха на големите безвредни игли, които всички чакаха да се разкопчаят всеки миг.

Днес 53-годишната Елизабет Хърли споделя пред, че е била неподготвена за всичко, което се е случило през довечера. Спешно се е нуждаела от рокля, с цел да придружи Хю на премиерата. Няколко PR организации са се съгласили да й заемат „ нещо “. Хърли си спомня, че роклята е била извадена съвсем случайно  от бял найлонов плик, в който е имало и други рокли. В едностайния им апартамент с Хю се конкурирали за огледалото, което даже не е било в цялостен растеж...



Дали вярвате или не на описа на Елизабет, едно е несъмнено – по това време появяване на аления килим, не беше еднакво на стъпка напред в кариерата, тъй че тя е измежду пионерите в това отношение. 

Животът й се трансформира бързо след довечера и тя признава, че е задължена на роклята за това.  В идната година става лице на Estée Lauder (това съдействие продължава до ден сегашен, Елизабет Хърли е дипломат на програмата им за битка с рака на гърдата) и несъмнено, стартира другарството й със семейство Версаче.

Днес роклята към момента й става, а я пресъздават по нов метод. „ Не спортувам, само че съм доста дейна “, споделя Елизабет. „ Но единствено, тъй като към момента ми става, не значи, че бих я облякла през днешния ден – не би било уместно “.

Новата версия на роклята с безвредните игли е и по-... безвредна. Гърдите са по-прибрани, а едната ръка е обхваната в дълъг ръкав, и (поне съгласно мен) наподобява надалеч по-стилно.



„ В предишното не мислех толкоз надълбоко за нищо. Следвах уговорките си с куфар Samsonite, фотосесия след фотосесия, филм след филм. “

Днес Елизабет Хърли прекарва времето си най-много в къщата си в Хартфордшир, обградена от другари като Елтън Джон и Валентино Гаравани, и взе участие в сериала „ The Royals ”. За бъдещето се надява, че все в миналото ще скъса с имиджа на съдбовна жена и ще й дадат роля на лесбийка в идващия й филм. Не съм сигурна, че връщането на роклята в живота й ще помогне за това...



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР